Filma & Seriale me Titra Shqip NUKSHTYHET.COM

Filma & Seriale Me Titra Shqip
541232 shikime
Hacksaw Ridgea

Assassin's Creed (2016)

60,024 views
Kur Kallum Linç eksploron kujtimet e paraardhësit të tij, Agilarit, dhe fiton aftësitë e një Vrasësi Mjeshtër, ai zbulon që është pasardhës i shoqërisë sekrete të vrasësve.

Kohezgjatja: 115 mins

Kualiteti / Titrat:HD | AL

Viti: 2016

IMDb: 8.7

Keywords: