Filma & Seriale me Titra Shqip NUKSHTYHET.COM

Filma & Seriale Me Titra Shqip
54643 shikime
Hacksaw Ridgea

Brimstone (2017)

60,024 views
Një grua kthehet në një të arratisur kur ajo akuzohet gabimisht për një krim që nuk e ka kryer dhe është nën gjuetinë e një predikuesi hakmarrës...

Kohezgjatja: 148 mins

Kualiteti / Titrat:HD | AL

Viti: 2017

IMDb: 8.7

Keywords: