Filma & Seriale me Titra Shqip NUKSHTYHET.COM

Filma & Seriale Me Titra Shqip
542162 shikime
Hacksaw Ridgea

Miss Sloane (2016)

60,024 views
Në një botë komisionerësh politikanë ku luhet për fitime të mëdha, Elizabet Slon është lobistja më e kërkuar dhe e frikshme në D.C. Por, kur përballet me kundërshtarin më të fuqishëm në karrierën e saj, zbulon se fitorja mund t’i kushtojë shumë.

Kohezgjatja: 132 mins

Kualiteti / Titrat:HD | AL

Viti: 2016

IMDb: 8.7

Keywords: