Filma & Seriale me Titra Shqip NUKSHTYHET.COM

Filma & Seriale Me Titra Shqip
54976 shikime
Hacksaw Ridgea

The Other Half (2017)

60,024 views
Një femër me sëmundje bipolare dhe një mashkull i hidhëruar shpirtërisht luftojnë të kenë një jetë të thjeshtë.

Kohezgjatja: 103 mins

Kualiteti / Titrat:HD | AL

Viti: 2017

IMDb: 8.7

Keywords: